У Новоукраїнці викрили наркозбувачів

Квітень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

У помешканнях двох жителів міста Новоукраїнка, 32 та 27 років, працівники поліції виявили речовини, схожі на амфетамін та подрібнені рослини коноплі, а також кошти, отримані від продажу наркотиків та прикраси, телефони і годинники, якими, ймовірно, розраховувалися наркозалежні особи за «товар».

До поліцейських надійшла оперативна інформація про те, що два мешканці районного центру займаються збутом наркотичних засобів.
У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, працівники поліції провели низку заходів, у результаті яких викрили протиправну діяльність зловмисників.

«Під час проведення санкціонованих обшуків у домоволодіннях чоловіків було виявлено 50 пластикових ємностей із речовиною, схожою на амфетамін, декілька пакетів із рослинами, схожими на коноплю, а також 10 мобільних телефонів, прикраси зі срібла, майже 40 наручних годинників та кошти, отримані особами злочинним шляхом за незаконний збут наркотичних речовин, у сумі 2,5 тисячі гривень. Вилучене направлено на дослідження», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

Розслідування триває. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool