У Новоукраїнському районі біля ставка відбувся рейд

Серпень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1516 | Коментарі: 0

Літній відпочинок неможливо уявити без прохолоди водойм, де можна вдосталь купатись та засмагати. Для профілактики загибелі та травмування людей під час активного відпочинку фахівці Управління ДСНС в області проводять роз’яснювальні бесіди.

Одна з яких відбулася 4 серпня біля мальовничого ставка с. Новогригорівка Новоукраїнського району.
Дорослому населенню рятувальники навели статистику загибелі людей на водоймах області та розповіли про основні причини таких випадків. Серед них не останнє місце займає купання в стані алкогольного сп’яніння. Нетверезий стан притуплює почуття небезпеки і тому людина проявляє надмірний потяг до «подвигів». До інших причин належить купання в незнайомих місцях, у місцях зі швидкою течією, стрибки з дамб, скелястих берегів, «тарзанок», що теж можуть призвести до трагічних наслідків. Потрібно пам’ятати про це та дотримуватись правил безпечної життєдіяльності. Дітей рятувальники застерегли від купання без нагляду дорослих та радили не пустувати у воді, щоб не допустити біди.
На завершення розмови відпочиваючим були роздані застережні листівки. Поки не закінчиться купальний сезон, рятувальники постійно проводять такі бесіди на території всієї Кіровоградщини.

Шановні громадяни! Служба порятунку «101» нагадує вам, що ваша власна безпека залежить, у першу чергу, від вас! Відпочивайте безпечно!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool