У міськраді Андрій Райкович зустрівся з групою народних депутатів України

Березень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1437 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 березня, Андрій Райкович зустрівся з групою народних депутатів України, серед яких була і Голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах Ганна Гопко.

Учасники зустрічі говорили про перспективи залучення для розвитку Кіровограда інвестиційних та екологічних проектів і детально обговорили необхідність створення сучасного підприємства з переробки відходів.

Оскільки Ганна Гопко нещодавно повернулася з Японії, де пперебувала у відрядженні, вона наводила позитивні приклади, як запроваджують прогресивні екологічні проекти в цій технологічно високорозвинутій країні. Не оминули на зустрічі і тему Лісопаркової.
- Ця проблема тягнеться вже понад десять років, – відзначив міський голова. - Дуже важко запобігти будівництву тих об»єктів, на які власники мають повні пакети документів. Позиція міської влади сьогодні – не дати жодного дозволу на будівництво в «зелених зонах». Боротьба за Лісопаркову, як і встановлення незаконних МАФів була б значно ефективнішою, якби не лише екоативісти, представники влади, а й правоохоронні органи займали в цій справі принципову позицію.

Під час зустрічі також обговорювалась тема створення нових робочих місць. Андрій Райкович наголосив, що Кіровоград має досвід проведення інвестиційних форумів, розповів зокрема про масштабну міжнародну виставку «Агроекспо».
- Кіровоград – це центр аграрної області, - звернув увагу Андрій Райкович. - Наше головне завдання сьогодні відроджувати і створювати сучасні переробні підприємства. Сам Бог велів не сировину експортувати, а виготовляти якісну продукцію.

Учасники зустрічі домовилися про співпрацю, яка допоможе просувати інтереси міста в парламентських колах. Поважні гості отримали від очільника міста не лише сувеніри, а й візитівки “гарячої лінії” міського голови, як Сервісного Центру Муніципальних Послуг.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool