У мешканців Кіровоградщини продовжують вилучати марихуану та набої

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

22-річний чоловік лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, в минулому має судимості за крадіжки. За зберігання наркотичних засобів та боєприпасів тепер йому знову загрожує кримінальна відповідальність.

До Долинського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста перебуває чоловік у нетверезому стані, який поводиться зухвало і порушує громадський спокій.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Працівники поліції встановили особу правопорушника. Ним виявився житель іншого районного центру. Під час зовнішнього огляду в кишенях куртки чоловіка виявили 40 паперових згортків речовини, схожої на марихуану, та 28 предметів, схожих на набої калібру 5,45 мм. За поясненням громадянина, у пакетах знаходиться наркотичний засіб для власного вживання, а набої він знайшов у населеному пункті, де проживає, і зберігав без мети збуту», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.

Вилучене працівники поліції вилучили та направили на дослідження.

За цим фактом інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool