У Кропивницькому з'явиться коворкінг-простір для дітей військовослужбовців

Жовтень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1460 | Коментарі: 0

Колектив інклюзивно-ресурсного центру №3 разом із директором закладу Юрієм Вороновим підготували проєкт коворкінг-простору для дітей захисників - “ІРЦинка”.

Проєкт передбачає заняття з психологами і логопедами, заняття спортом та рухливі ігри із вчителями-реабілітологами, дослідження навколишнього світу, практичне знайомство з кулінарією тощо.

- Все необхідне для занять у центрі є, наприклад, сенсорна кімната; кімната, де можна готувати їжу і сервірувати стіл. Ми плануємо організувати різні локації, враховуючи інтереси дітей. Одна така локація може прийняти групу діток до 10 осіб, - розповідає директор ІРЦ Юрій Воронов.

На першому етапі реалізації проєкту планують залучити дошкільнят. Відтак, у дитячі садочки міста уже розіслали усю необхідну інформацію для батьків, з інструкціями як пройти опитування, щоб стати учасниками коворкінг-простору. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool