У Кропивницькому зібрали завідуючих бібліотек міста

Жовтень 31, 2019 | Новини | Переглядів: 746 | Коментарі: 0

 «Актуальні питання успішного функціонування бібліотек» - тема семінару, на яку Центральна міська бібліотека для дітей запросила завідуючих бібліотек міста.

Як порозумітися з «цифровим» поколінням дітей. Які саме проєкти та акції запроваджені в бібліотеці допоможуть невгамовну енергію юних спрямувати у корисне русло. Ці та інші питання допомогла розкрити Оксана Клименченко, психолог Кропивницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Про нову українську школу та новий рівень партнерства спілкувалися з Світланою Табальчук, заступником директора НВО №31.
Які книги читають діти? А вони читають! Що нового у вивченні української літератури? Якими творами зарубіжних авторів наповнювати полиці бібліотек допомагали з’ясувати Тетяна Сергач та Ольга Шамрай, вчителі НВО №35.

Зустріч з Оленою Надутенко, кропивницькою письменницею, чиї книги ніколи не залежуються на полицях бібліотек, була корисною, пізнавальною та емоційно зворушливою.
      


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool