У Кропивницькому жінка нанесла чоловіку ножове поранення

Вересень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

44-річна місцева жителька під час сімейної сварки з цивільним чоловіком нанесла йому ножове поранення. За такі дії зловмисниці може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про доправлення 44-річного жителя обласного центру. Медики діагностували у потерпілого проникаюче поранення черевної порожнини.

Виїхавши на місце пригоди, правоохоронці встановили, що ввечері між захмелілим цивільним подружжям виникла сварка, начебто на ґрунті ревнощів. Під час з’ясування стосунків жінка схопила ножа й вдарила ним чоловіка у бік живота.
Добу потерпілий пролежав без надання першої медичної допомоги. Від тяжкої травми чоловікові стало зле і його госпіталізували до лікарні.
«Правоохоронці оперативно встановили особу, причетну до злочину, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. - Жінка намагалася приховати сліди – вимила та сховала знаряддя злочину і надавала неправдиві свідчення про те, що її цивільний чоловік отримав травми від невідомих осіб на вулиці. Однак правоохоронцям вдалося швидко відтворити реальну картину того вечора й викрити зловмисницю».

Знаряддя злочину - ніж – вилучено та направлено на дослідження.

Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool