У Кропивницькому завершилося навчання кандидатів у прийомні батьки

Березень 22, 2024 | Новини | Переглядів: 478 | Коментарі: 0

Програма навчання передбачала проведення рольових ігор, дискусій, мозкових штурмів.

Майбутні прийомні батьки та опікуни вивчали особливості виховання дітей, які зростають без біологічних батьків, заглибились в особливості поведінки дітей із психологічною травмою, відпрацювали навички, що є обов’язковими для створення прийомної родини. Потенційні прийомні батьки переконались у доцільності налагодження стосунків з біологічними родичами дитини, яка залишилася без батьківського піклування.

Заняття проводилися фахівцями обласного центру соціальних служб у межах кроссекторального проєкту, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine) та уряду Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool