У Кропивницькому затримали серійного грабіжника

Серпень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

32-річному раніше судимому місцевому жителю, який причетний до кількох пограбувань на території обласного центру, оголошено про підозру. За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення від 37-річного кропивничанина про те, що він став жертвою грабіжника.

Попередньо встановлено, що пізно ввечері на одній із вулиць міста увагу зловмисника привернув захмелілий громадянин, на якому були золоті вироби. Між чоловіками зав’язалася розмова. Потім співбесідник наніс потерпілому удар в обличчя, відібрав у нього золотий браслет та ланцюжок й побіг у невідомому напрямку. Згодом ювелірні вироби грабіжник продав, а отримані кошти у сумі 18 тисяч гривень витратив на власні потреби.
У ході досудового слідства правоохоронці встановили, що підозрюваний причетний ще до одного пограбування. Він відкрито заволодів засобом зв’язку 34-річного місцевого мешканця. Побачивши дорожньо-транспортну пригоду, зловмисник підійшов ближче й представився членом однієї з відомих громадських організацій. Дочекавшись зручного моменту, зловмисник забрав із салону транспортного засобу мобільний телефон й зник.
«Протягом доби працівники поліції викрили грабіжника. Чоловік раніше вже відбував покарання за скоєння майнових злочинів, - повідомив т.в.о. начальника відділу поліції Дмитро Авдієнко. - Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України».
У підозрюваного правоохоронці вилучили і речовий доказ – мобільний телефон потерпілого.
Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool