У Кропивницькому за безперешкодні перевезення посадовець отримував щомісячний хабар (фото)

Квітень 30, 2021 | Новини | Переглядів: 1319 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури на корупційному злочині викрито службову особи Центрального міжрегіонального управління Укртрансбезпеки у Кіровоградській області.

Заступник начальника вказаного Управління налагодив на території міста та області механізм щомісячного отримання від підприємців, які займаються перевезеннями пасажирів та вантажів, неправомірної вигоди за не створення перешкод у господарській діяльності підприємства та не складення адміністративних матеріалів за виявлені порушення.

Операція з викриття була проведена правоохоронними органами учора, 29 квітня.

Заступника начальника було викрито безпосередньо після отримання неправомірної вигоди за травень від представника одного із підприємств обласного центру.  

Детальніше

за безперешкодні перевезення посадовець отримував щомісячний хабар

за безперешкодні перевезення посадовець отримував щомісячний хабар


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool