У Кропивницькому відпрацювали популярне місце відпочинку

Липень 14, 2022 | Новини | Переглядів: 2419 | Коментарі: 0

Профілактичну роботу щодо правил безпеки на воді рятувальники Кіровоградщини проводять систематично протягом року, але в літній період Служба порятунку посилює цей напрямок діяльності.

відпрацювали популярне місце відпочинку


Учора рятувальники відпрацювали популярне місце відпочинку громадян біля річки Інгул у мікрорайоні Новомиколаївка у Кропивницькому.

Рятувальники повідомили громадянам статистку загиблих на воді та нагадали про заборону відпочинку біля води в період воєнного стану через неможливість забезпечити безпеку людей під час повітряних тривог. Але, якщо людина свідомо нехтує забороною, то слід хоча б знати дуже прості правила, дотримання яких ніяк не вплине на якість відпочинку біля водойм, але збереже життя. Головний меседж роз’яснювальної бесіди – водойма не є місцем для ризикованих розваг та нерозважливої поведінки. Вона не дає другого шансу тим, хто легковажить власною безпекою.

На закріплення розмови громадяни отримали застережні листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool