У Кропивницькому відкрили перший регіональний бізнес-форум

Грудень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Сьогодні в Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті відбулось відкриття першого регіонального бізнес-форуму "Україна – країна підприємців".

Учасників Форуму привітав заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев.

- Сьогодні у цьому залі зібрались люди, які вже досягли великих вершин у бізнесі та ті, хто має намір започаткувати власну справу, - зазначив посадовець. – Це люди, які надають нашому регіону та державі в цілому динамічного поступу. Адже бізнес є одним із рушіїв, що впливає на економічне зростання і покращення соціальних стандартів.

За словами Андрія Коломійцева, на сьогодні підприємництво області представляють майже 40 тисяч фізичних осіб - підприємців, більше 7 тисяч малих та понад 500 середніх підприємств.

Заступник голови ОДА наголосив, що створення сприятливого інвестиційного клімату в регіоні – є одним із пріоритетних завдань діяльності обласної влади.
- В рамках реалізації регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2016-2018 роки у поточному році на підтримку бізнесу виділено 550 тисяч гривень, - повідомив заступник голови ОДА. Загалом, на реалізацію бізнес-проектів цьогоріч було спрямовано 1 мільйон гривень.

Не меншу фінансову допомогу підприємці отримають і у 2017 році.
- У наступному році з обласного бюджету 800 тис. грн. буде залучено на розвиток та започаткування нового бізнесу та 200 тис. грн. - на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, - підкреслив Андрій Коломійцев.
Заступник голови ОДА зауважив, що кожне місто, район та селище має подбати про належну підтримку бізнесу на місцях, оскільки в умовах децентралізації бюджетної сфери, обласний бюджет не зможе забезпечити фінансування підприємництва у повному обсязі. – Закладайте кошти на підприємництво, створюйте бізнес-майданчики, індустріальні парки, адже – це нові робочі місця, додаткові надходження в бюджет та успішний розвиток територій, - зауважив посадовець, звертаючись до представників органів місцевого самоврядування, присутніх на Форумі.

Андрій Коломійцев побажав учасникам заходу стати успішними підприємцями та висловив сподівання, що сьогоднішній Форум дасть поштовх для розвитку не лише сфери послуг, торгівлі, а й промислового виробництва та ІТ – бізнесу.
У рамках Форуму заплановано проведення бізнес-консультування, дискусійних майданчиків на теми: "Перспективи розвитку малого бізнесу в Україні: державні програми та підтримка ініціатив", "Шлях до успіху: досвід успішних кропивницьких бізнесменів" та інші заходи.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool