У Кропивницькому бібліотекарі влаштували зоологічну прогулянку

Жовтень 04, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 96 | Коментарі: 0

До Всесвітнього дня захисту тварин у бібліотеці-філії для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького було проведено зоологічну прогулянку «Про цікавих тварин дорослим і малим».

Працівники бібліотеки організували виставку-інсталяцію «Книжковий зоопарк», на якій розмістили книги про братів наших менших, говорили про захист тварин в домашніх умовах, створення для них комфортного середовища.

Зупинилися на проблемі захисту тварин в українських зоопарках і в дикій природі, які дуже страждають від бойових дій. Їхні природні місця проживання забруднюються боєприпасами і хімічною зброєю, заповідні зони під окупацією не обслуговуються належним чином, а зоопарки знаходяться під обстрілами. Свої історії розповідали діти внутрішньопереміщених осіб.

А ще відгадували загадки про тварин, грали експрес-гру «Знайди половинку» та флеш-гру «Тварини в книгах». Бібліотекарі нагадали, що захист тварин в Україні має закони, що допомагають тваринам. Ці закони захищають тварин від жорстокого поводження та допомагають їм мати краще життя.

Один з таких законів називається «Про захист тварин від жорстокого поводження». Захід супроводжувався показом відео «Цікаві факти про життя домашніх тварин». Надіємося, що ми надихнули відвідувачів бібліотеки долучитися до руху за захист тварин. Нехай кожен день стане для нас днем дбайливого та поважного ставлення до усіх жителів нашої планети.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool