У Кропивницькому відкрилася виставка художниці-аматорки Галини Суржок

Квітень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1311 | Коментарі: 0

У бібліотеці-філії №21, що у Кропивницькому засвітилися, заграли яскраві фарби картин олійних живописних робіт

 В експозиції представлені роботи художниці-аматорки, бібліотекарки Галини Суржок. Протягом місяця відвідувачі і всі бажаючі зможуть помилуватися роботами багатогранної творчої особистості, майстрині народно-ужиткового мистецтва, письменниці і поетки. Галина Суржок - член КОЛО «Степ», учасниця міських, обласних та всеукраїнських виставок художників-любителів та майстрів народно-ужиткового мистецтва. Живописом Галина захопилася шість років тому.

Обожнює природу рідного краю. Тому на її полотнах зображено багато пейзажів Кіровоградщини. А ще художниця з дитинства безтямно закохана у квіти. Їх також багато зображено на картинах. Картини емоційні, змістовні, насичені кольорами фарб, а ще – відчуття піднесеної феєричності й легкості, адже у твори художниця вклала найголовніше – душу. Робота виставки спрямована на популяризацію народного мистецтва, сприяння національно-патріотичному вихованню громадян, подальшого розвитку і підтримці художньої творчості в місті.

Художні виставки – один з найулюбленіших заходів мешканців міста, адже тут відбувається таїнство зустрічі з творами мистецтва, відкриваються нові імена художників і майстрів декоративно-ужиткового мистецтва 

виставка художниці-аматорки Галини Суржок


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool