У Кропивницькому відбувся рейд з благоустрою міста

Грудень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

30 листопада інспекторами спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради разом з представниками ТОВ “Екостайл” та Кіровоградської міської дружини проведено рейд з благоустрою міста, у ході якого було здійснено обстеження санітарного стану вулиць

 Гоголя, Архангельської, Покровської, Преображенської, Соборної, Шевченка, Марка Вовчка, Руслана Слободянюка, Смоленської, Пилипа Хмари, Олега Ольжича, Василя Нікітіна, Ігіта Гаспаряна, Генерала Родимцева, Світлої, Чайковського, Новгородської, Єгорова, Космонавта Попова, Яновського, Межовий бульвар та проспекту Перемоги,

За виявлені порушення Правил благоустрою міста Кіровограда складено 11 протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та виписано 6 попереджень щодо усунення недоліків санітарного стану.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool