У Кропивницькому відбувся фотомарафон

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

Сьогодні до святкування Дня вишиванки намагаються долучитися багато українців, одягаючи на роботу, навчання або одне із запланованих на 17 травня святкових заходів вишиту сорочку.

До Дня вишиванки бібліотека №18 (101-й мікрорайон) провела фотомарафон «Моя вишиванка».

Протягом дня користувачі з задоволенням позували один одному та робили селфі у вишиванках. Щира дяка майстриням, від наших прабабусь до сучасних дизайнерів, які натхненно дотримуються традицій та створюють незрівнянну красу!

У різних містах України та світу проводять тематичні акції, паради та виставки. У 101-му мікрорайоні міста Кропивницького сьогодні о 19.00 відбудеться флешмоб «Герб України», до якого залучаться і бібліотекарі з читачами. Організатор заходу – депутат міськради М. Бєжан.

Запрошуємо усіх бажаючих приєднуватися і з Днем вишиванки, друзі! Пишаймося, що ми - УКРАЇНЦІ! Нехай і надалі вишита сорочка залишається символом чистоти, символом роду та любові до своєї землі, своєї Батьківщини.

Віра Резніченко
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool