У Кропивницькому відбувся десант до людей з обмеженими можливостями

Грудень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Щороку 3 грудня у світі відзначається день інвалідів. В Україні більше 3 мільйонів людей потребують підвищеної уваги і розуміння не тільки цього дня, а й постійно.

Колектив бібліотеки-філії №4 висадився бібліотечним десантом до осель наших читачів – людей з обмеженими можливостями. Привітно зустріла нас давня читачка Тамара Степанівна Чернова, яка за станом здоров’я уже не може відвідувати бібліотеку самостійно. Побажавши Тамарі Степанівні міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх справах, бібліотекарі подякували їй за вірність бібліотеці та читанню.
Микола Іванович Булат теж був приємно вражений благочинною акцією. Подякувавши працівникам бібліотеки за увагу, наголосив, що проблеми людей з обмеженими можливостями завжди мають бути у центрі уваги громадськості.

Цей день є гарним і доречним приводом нагадати усім нас, що поруч перебувають люди, які потребує нашої постійної уваги і допомоги. Тож, бажаємо їм сил, здоров’я, добробуту, витривалості, оптимізму, а також можливості втілювати у життя свої плани і задуми.


Місаєва Н.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool