У Кропивницькому відбувся День нової книги

Листопад 01, 2017 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Кожна нова книга в бібліотеці — це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Саме з цією метою в бібліотеці №18 (101-й мікрорайон) пройшов День нової книги «Читай! Дізнавайся! Дивуйся!»

В рамках Дня проведено хвилинку інформаційних повідомлень «Дивосвіт нової книги», консультацію «Пошук інформації за допомогою ДБА бібліотеки».

Усі читачі знайомились з виставкою «Нові надходження – до ваших послуг», на якій було представлено нові книги зарубіжних авторів, світові бестселери, фантастика, історичні романи.

Зацікавленість викликала виставка літератури «Читай наше – шануй рідне», на якій представлено книги сучасних українських авторів.
Уважно учасники дня прослухали бібліоекскурс «Книга корисна, коли її читаєш», який провела бібліотекар читального залу Тетяна Княгницька.

Літературний калейдоскоп «Лабіринтами сучасної української та всесвітньої літератури» провела бібліотекар абонементу Алла П'янусоваа, під час якого користувачі мали змогу відкрити для себе нові імена.

Активні користувачі бібліотеки Стародубцева Ірина, Садовнікова Світлана та Хорольський Антон поділились враженнями про прочитані новинки. Виявляється, читачіі багато знають, а значить, і багато читають.
Кожен читач цього дня отримав рекомендаційний список книг для цікавого дозвілля. Бібліотекарі сподіваються, що нові книги сподобаються та принесуть задоволення нашим користувачам.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool