У Кропивницькому відбувся День інформації «Жива планета»

Квітень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Екологічна ситуація, яка склалася в світі і в Україні зокрема, постійно вимагає швидкої перебудови мислення кожної конкретної людини. У системі екологічної культури важлива роль відводиться саме бібліотекам.

День інформації «Жива планета» відбувся у бібліотеці №18 з метою формування відповідальності та розуміння сучасних проблем навколишнього середовища, усвідомлення їх актуальності для всього людства, своєї країни і рідного краю.

Протягом дня читачі переглядали презентацію «Збережімо нашу планету зеленою і квітучою», ставали учасниками конкурсу ерудитів «Цілющі скарби матінки-Землі», екологічної гри «Вони живуть, ростуть поруч з нами» та екологічної вікторини «Чи знаєте ви екологічні прикмети?» біля виставки «Жива планета».

Майстер-клас «Екологічний дизайн» (створення власними руками фігурок птахів, тварин, квітів з глини, дерева та ін. природних матеріалів) розкрив таланти дітей і дорослих та показав, що багато ми можемо зробити своїми руками і при цьому зберегти природу.

Фотоконкурс «Природа та фантазія» завершив цей цікавий і пізнавальний день.

Жива планета


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool