У Кропивницькому відбувся «Book-fest»

Серпень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Щоб залучити молодь до читання та заохотити до більш активного відвідування сучасної бібліотеки 12 серпня працівники міської бібліотеки-філії №4 (вул. Яновського,60) провели серед мешканців прилеглих мікрорайонів BOOK-FEST «Читати модно!».

Бібліотекарі закликали усіх охочих проявити свою ерудицію і обізнаність, взявши участь у різноманітних конкурсах, вікторинах та бліц-опитуваннях. Користувалася неабиякою популярністю книжкова виставка-серпантин «Ульотне читання для справжніх книгогризів», на якій розміщувалися найпопулярніші світові та українські книжкові бестселери.

Проведення бліц-опитування «Book-симпатія» показало, що молодь здебільшого обізнана на новинках сучасної української і світової літератури. Було виявлено 10 кращих творів, що посіли у рейтингу перші позиції. Серед найулюбленіших авторів – Стівен Кінг, Макс Фрай, Джон Грін, Джоан Роулінг, Стефані Майєр, Чак Паланік, Ліна Костенко, Ірена Карпа, Василь Шкляр, Марія Матіос та інші.
Учасники вікторини «Літературний бомонд сучасної України» залюбки впізнавали яскравих представників письменницького олімпу нашої держави та називали їх твори.

Серед перехожих розповсюджувалися запрошення, рекламні флаєри, календарики, листівки, проводилися бесіди, анонсувалися події, що відбудуться у бібліотеці найближчим часом.

Залучаючи до бібліотеки якомога більше молодих користувачів, ми сприяємо їх культурному, освітньому і духовному розвитку. Бібліотекарі намагаються зробити читання культурною звичкою українців.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool