У Кропивницькому відбулися заходи з нагоди третьої річниці створення Національної поліції України

Липень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 647 | Коментарі: 0

Для жителів та гостей обласного центру на головній площі міста поліцейські влаштували справжнє свято з різноманітною програмою.

Присутні мали можливість оглянути виставку зброї, автомобільної техніки та спецзасобів, які використовують правоохоронці у службовій діяльності. 

До уваги громадян також поліцейські запропонували виставку дитячих малюнків «Поліція очима дітей» і виробів ручної роботи поліцейських «ART-cop».

Працівники ювенальної превенції влаштували для юних гостей свята майстер-клас із збирання паперових моделей поліцейських автомобілів.
Із неабияким захопленням присутні спостерігали за показовими виступами співробітників кінологічного центру разом із службовими собаками.
Працівники поліції охорони демонстрували гостям свята сучасні технічні засоби охоронної сигналізації.
Патрульні представили громадянам поліцейські автомобілі і технічне оснащення.

Фахівці-вибухотехніки розповідали про різноманітні вибухонебезпечні предмети та навчали заходам безпеки і правилам поведінки з ними.
Також присутні мали можливість ознайомитися з умовами вступу до навчальних закладів МВС України, а бажаючі поповнити лави Національної поліції – отримати вичерпну інформацію щодо працевлаштування.

Для усіх гостей протягом кількох годин святковий настрій дарував музичний гурт обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ «Офіцери».

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool