У Кропивницькому відбулися навчання цивільного захисту (ФОТО)

Лютий 09, 2022 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

9 лютого фахівці ГУ ДСНС у Кіровоградській області та викладачі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області провели в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка практичне відпрацювання заходів у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.

Навчання відбулось у два етапи: спочатку викладач НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області, використовуючи демонстраційні матеріали, провів теоретичне заняття з учасниками навчального процесу університету. Мова йшла, насамперед, про види надзвичайних ситуацій та дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру. Були детально озвучено алгоритми дій населення за різних видів НС, заходи з оповіщення, особливості укриття в захисних спорудах, надано інформацію про тривожні валізи, інтерактивні карти розміщення захисних споруд та поради, де шукати інформацію про усі деталі організації заходів цивільного захисту на Кіровоградщині.

Після теорії учасники навчального процесу відпрацювали порядок дій при отриманні сигналу «Повітряна тривога»: провели евакуацію з будівлі університету та укриття в захисній споруді цивільного захисту.

відбулися навчання цивільного захисту

відбулися навчання цивільного захисту

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool