У Кропивницькому відбулися літературні читання

Серпень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Нещодавно в бібліотеці-філії №10 відбулися літературні читання «Дух, що тіло рве до бою», приурочені 160-ій річниці від дня народження відомого українського письменника, поета, публіциста, перекладача, вченого, громадського і політичного діяча Івана Яковича Франка.

Він любив дітей. Життя йому мало всміхалося, але діти були тим весняним, сонячним промінням, яке зігрівало його серце. Саме для дітей Каменяр написав багато творів. Під час заходу учні старших класів продекламували твори «Чого являєшся мені у сні», «Не пора», «Якби ти знав, як много важить слово». А наймолодші учасники читали в парах улюблені казки «Фарбований лис», «Лисичка-кума». Під час гри «Хто краще?» відбувся конкурс на краще виразне читання з пам’яті вірша І. Франка «Дрімають села...». Звучали пісні на слова Івана Франка «Як почуєш вночі» та «Гімн свободи».
Усі учасники заходу мали змогу ознайомитись з книжковою виставкою «І горів, і яснів, і страждав…»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool