У Кропивницькому відбулася вулична акція

Травень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 752 | Коментарі: 0

З 2003 року, відповідно до Указу Президента, в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи.

Саме цьому святу була присвячена вулична акція «Ми та Європа», яку 17 травня, в рамках бібліопроекту «Креативна середа» провели Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.Є.Маланюка та молодіжна громадська організація «Молот». 

У невимушеній, творчій атмосфері молодь міста радувала кропивничан своїми талантами. Для глядачів виступали Тріо скрипалів та чуттєвий гурт «Feel-in», запальний гурт «Half Band» та волонтерка Корпусу миру Віккі Нейлінг. Танцювальну програму забезпечили вихованці клубу спортивного бального танцю «Діамант» та школи брейк-дансу та хіп-хопу «Mix of steps». А вихованці сімейної акторської майстерні «Ольвія» ще й продемонстрували театральні таланти під час номеру «Супер матусі». Активісти ГО «Молот» організували танцювальну конкурсну програму для глядачів заходу. Окрім танцювальних та творчих номерів на відвідувачів чекали майстер-класи, настільні ігри, спортивні забави та вікторини. Протягом заходу діяв благодійний розпродаж на підтримку наших бійців АТО, спільно з громадською ініціативою «Армія SOS».

Партнерами заходу були наші добрі друзі - магазин канцелярських товарів «Kancler.сom» та розважальний клуб «Velvet».
Дружня та тепла атмосфера не залишила байдужим жодного учасника акції. Молодь підспівувала виступаючим та танцювала запальні танці.

Нас не злякали ні гроза, ні обіцяна злива, а гарний настрій від побаченого та пережитого залишився з усіма до самої ночі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool