У Кропивницькому відбулась спільна нарада правоохоронних відомств та міграційної служби

Серпень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

31 серпня у Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулася міжвідомча нарада щодо стану протидії нелегальній міграції, викриття злочинів, вчинених іноземцями та стосовно них.

Участь у засіданні взяли представники керівництва Нацполіції області, Управління Служби безпеки України в області, Управління Державної міграційної служби України в області та начальники структурних підрозділів апарату поліції.

Присутні розглянули питання проведення роботи з громадянами іноземних держав, що перебувають на території Кіровоградщини, викриття кримінальних правопорушень у сфері міграції та спільні заходи зацікавлених відомств, спрямовані на подальшу співпрацю у даному напрямку.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool