У Кропивницькому відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів області

Вересень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Сьогодні, 8 вересня, під головуванням виконувача обов’язків прокурора області Анатолія Гоя проведено спільну координаційну нараду керівників правоохоронних органів регіону.

На порядок денний наради винесено питання протидії злочинності та корупції в Кіровоградській області, а також заходи, спрямовані на підвищення ефективності боротьби зі злочинністю та її профілактики.

Учасниками заходу зазначено, що правоохоронними органами вжито ряд заходів, які сприяли поліпшенню криміногенної ситуації, створенню належних умов ефективної роботи органів досудового розслідування та функціонування правоохоронної системи. Так, завдяки практичній реалізації спільних скоординованих та організаційних заходів вдалося забезпечити покращення рівня розкриття кримінальних правопорушень за остаточними результатами досудового розслідування. Зменшилась кількість вчинених умисних вбивств, а також злочинів, вчинених неповнолітніми або за їх участю, особами, які раніше вчиняли злочини, групою осіб та у стані алкогольного сп`яніння. Водночас, викликає занепокоєння зростання злочинів проти власності, передусім розбійних нападів, грабежів, крадіжок, поєднаних з проникненням у житло.

Під час обговорення основних проблемних питань учасниками наради внесено пропозиції щодо підвищення ефективності роботи правоохоронних органів.
За наслідками координаційної наради розроблено ряд узгоджених заходів щодо зміцнення стану законності та профілактики злочинності в регіоні.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool