У Кропивницькому відбудеться щорічний Фестиваль дитячої творчості

Травень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

11 травня о 12.00 у Кропивницькому на площі біля Кіровоградського обласного краєзнавчого музею відбудеться відкриття третього щорічного Фестивалю дитячої творчості.

Організаторами є: Відділ культури і туризму, Управління молоді і спорту, Управління освіти Кіровоградської міської ради, Обласне відділення Національної спілки художників України, художня школа ім.О.Осьмьоркіна, галерея "Єлисаветград".

В рамках фестивалю відбудеться пленер, проводитимуться майстер-класи, відвідувачі матимуть змогу познайомитись та попрацювати з професійними художниками, переглянути виставки: дитячих малюнків конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна» (2017 року), дитячих малюнків з Риги, фоторобіт Глєба Цуканова, взяти участь у мовному квесті. На гостей та учасників фестивалю чекає концертна програма, виставки-продажі сувенірів та книг, фотозони від галереї «Єлисаветград».

Також в рамках фестивалю 11 травня об 11.00 в галереї «Єлисаветград» (вулиця Пашутінська, 36) відбудеться відкриття виставки малюнків 12-річного Ярослава Заруцького, юного художника з Києва, який попри боротьбу з важким захворюванням не втрачає життєрадісності, натхнення та бажання творити.

З собою необхідно мати прекрасний настрій, бажання вчитися новому та споглядати цікаве (участь безкоштовна). Чекаємо на всіх!
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool