У Кропивницькому відбудеться щорічний Фестиваль дитячої творчості

Травень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

11 травня о 12.00 у Кропивницькому на площі біля Кіровоградського обласного краєзнавчого музею відбудеться відкриття третього щорічного Фестивалю дитячої творчості.

Організаторами є: Відділ культури і туризму, Управління молоді і спорту, Управління освіти Кіровоградської міської ради, Обласне відділення Національної спілки художників України, художня школа ім.О.Осьмьоркіна, галерея "Єлисаветград".

В рамках фестивалю відбудеться пленер, проводитимуться майстер-класи, відвідувачі матимуть змогу познайомитись та попрацювати з професійними художниками, переглянути виставки: дитячих малюнків конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна» (2017 року), дитячих малюнків з Риги, фоторобіт Глєба Цуканова, взяти участь у мовному квесті. На гостей та учасників фестивалю чекає концертна програма, виставки-продажі сувенірів та книг, фотозони від галереї «Єлисаветград».

Також в рамках фестивалю 11 травня об 11.00 в галереї «Єлисаветград» (вулиця Пашутінська, 36) відбудеться відкриття виставки малюнків 12-річного Ярослава Заруцького, юного художника з Києва, який попри боротьбу з важким захворюванням не втрачає життєрадісності, натхнення та бажання творити.

З собою необхідно мати прекрасний настрій, бажання вчитися новому та споглядати цікаве (участь безкоштовна). Чекаємо на всіх!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool