У Кропивницькому в центрі міста чоловік намагався обікрасти ювелірний магазин

Листопад 11, 2017 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Зловмисник, вистрибнувши з вікна приміщення, намагався втекти з місця скоєння злочину, але поліцейські завадили цьому. Нині правоохоронці перевіряють на можливу причетність до кримінального правопорушення ще кількох осіб.

Близько третьої години ночі наряд поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації з ювелірного магазину, розташованого у центрі міста Кропивницького.

Негайно виїхавши за адресою, поліцейські здійснили відпрацювання прилеглої території та приміщення. При обстеженні помітили, як через розбите скло вікна вистрибнув невідомий чоловік та кинувся втікати.

Вживши заходи щодо припинення правопорушення, правоохоронці наздогнали зловмисника саме тоді, коли він підбіг до трьох чоловіків, які стояли неподалік магазину. Наряд поліції охорони затримав злодія та інших громадян, які, як з’ясувалося у подальшому, були знайомі між собою.

Під час проведення поверхневого огляду у кишенях одягу правопорушника поліцейські виявили ювелірні вироби з білого металу, із цінниками магазину, звідки втікав чоловік.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника власника магазину. Зловмисником виявився місцевий 38-річний житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та незаконний обіг наркотиків.

Причетність інших молодиків до даного злочину перевіряється.
У даний час кропивничанину інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Перевірка за цим фактом триває, встановлюється розмір нанесених збитків.

За матеріалами управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool