У Кропивницькому в храмах відбулися рейди (ФОТО)

Січень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

5 січня рятувальники Управління ДСНС в області провели профілактично-роз’яснювальну роботу зі священиками та вірянами.

Рятувальники розповіли, з яких причин найчастіше стаються пожежі, пояснили, як уникнути лиха під час святкових богослужінь та святкування Різдва Христового, нагадали основні правила пожежної безпеки, вручили листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Під час спілкування з настоятелями храмів працівники пожежно-рятувальної служби наголосили на утриманні в належному стані шляхів евакуації та електрообладнання у приміщеннях релігійних закладів, на обов’язкову наявність первинних засобів пожежогасіння, зокрема – вуглекислотних або порошкових вогнегасників, і теж обов’язково в належному стані, бережному поводженні з відкритим вогнем, перевірили справність і надійність електромережі та пожежної сигналізації. Варто зауважити, що рятувальники підтримують постійний зв’язок зі священнослужителями області, звертаючись до них з проханням попереджувати парафіян про небезпеку порушень правил пожежної безпеки.

Напередодні Різдвяних свят працівники Служби «101» ще раз акцентували увагу громадян і священників на необхідності суворого дотримання правил безпеки. Тому, якщо на Святвечір у вашій оселі горітиме свічка чи лампадка, подбайте, щоб вона не стала причиною пожежі. 

Прес-служба У ДСНС в області

5 січня рятувальники Управління ДСНС в області провели профілактично-роз’яснювальну роботу зі священиками та вірянами.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool