У Кропивницькому в доміно та лото гратимуть пенсіонери

Травень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

 У нашому просторі здебільшого збираються діти та підлітки, для яких ми проводимо цікаві майстер-класи з розвитку моторики, мовлення, дикції, мови, вчимо новим пізнавальним іграм, розрахованим на ерудицію, пізнавання себе, своєї ролі у суспільстві, розвитку здібностей. 

Та наші «старші діти» теж потребують цікавого дозвілля, тому відтепер у нашому закладі кожен понеділок присвячений людям похилого віку. Щоразу це буде новий тематичний день – онлайн екскурсії містами світу, кінопокази, інтерактивне читання книг та інше. Чого ще варто додати, щоб було цікаво і пізнавально, ми безпосередньо запитаємо у людей похилого віку під час нашої першої зустрічі, яка відбудеться 10 травня з 10 до 17 години. Тому запрошуємо всіх, кому за шістдесят років долучатися до наших заходів, які будуть проходити безкоштовно. Позитивні емоції – гарантуємо! Звісно, всі заходи з дотриманням карантинних умов, - зауважує керівниця креативного простору Олена Панаріна.

Зареєструватися можна попередньо за телефоном: 095 440 98 11. Або ж одразу прийти за адресою: вул. Пашутіна, 22.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool