У Кропивницькому театрали презентують незвичну виставу (ФОТО)

Лютий 08, 2024 | Новини | Переглядів: 649 | Коментарі: 0

В обласному центрі уперше в Театрі Корифеїв презентують імерсивну виставу «Марко Лукич», присвячену творам засновника першого українського професійного театру Марка Кропивницького. 

За словами очільника театру Сергія Корнієнка, вистава передбачає максимальний контакт акторів із глядачем.

«З першого дня моєї роботи постала важлива місія: яким чином зберегти українські традиції і залишитися в контексті сучасного світового театру. Не секрет, що з перших днів заснування Театр Корифеїв був найбільш сучасним. І зараз має так бути: сучасний театр зі сталими українськими традиціями. «Марко Лукич» – вистава, під час якої актори «руйнують» дзеркало сцени. Вони виходять до глядачів і знаходяться з ними в контакті на відстані одного-двох метрів. І глядач подорожує театральним світом з акторами, які знаходяться у своїх образах», – розповів Сергій Корнієнко під час брифінгу для журналістів.   

У Кропивницькому театрали презентують незвичну виставу

У Кропивницькому театрали презентують незвичну виставу

У Кропивницькому театрали презентують незвичну виставу

Прем’єра відбудеться 10 та 11 лютого.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool