У Кропивницькому справу фермера, який ухилився від сплати податків направлено до суду

Травень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури області завершено досудове розслідування кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків у великих розмірах та підробки документів керівником одного з агропідприємств Новоукраїнського району.

У ході слідства встановлено, що фермер підробив заяву про постановку підприємства на спеціальний режим оподаткування у результаті чого не відобразив у податковій звітності та у подальшому не сплатив до бюджету суму податку на додану вартість на понад 2,9 млн грн.

У ході розслідування з метою відшкодування завданої шкоди слідчими накладено арешт на майно фермера на загальну суму понад 3 млн грн.
Варто зазначити, що керівник цього агропідприємства є депутатом однієї із сільських рад Новоукраїнського району.
Досудове розслідування здійснювалося слідчими управління фінансових розслідувань ГУ ДФС в області.

Наразі обвинувальний акт за ч.1 ст. 366 ( підробка документів службовою особою) та ч. 2 ст. 212 (умисне ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України затверджений процесуальним прокурором та скерований на судовий розгляд.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool