У Кропивницькому сімейна сварка ледь не закінчилася фатально

Жовтень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

Вчора, 15 жовтня, близько 22-ї години вечора, патрульні отримали повідомлення про погрозу фізичною розправою.

36-річний громадянин розповів, що під час конфлікту, тесть, що мешкає з ним по сусідству, погрожував йому зброєю та здійснив два постріли в повітря.

Інцидент стався в одному з приватних секторів, на вулиці Івана Усенка.

Патрульні миттю відреагували на виклик.

В домоволодінні за вказаною адресою охоронці порядку виявили 55-річного громадянина, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Той підтвердив факт конфлікту зі своїм зятем.

На його подвір’ї інспектори виявили набої до мисливської рушниці. Предмет, схожий на рушницю, виявили вже за парканом домоволодіння.

Коли ж патрульні зайшли до самого будинку в одній із кімнат побачили предмет, схожий на арбалет, предмет, схожий на пістолет, а також предмет, схожий на гвинтівку для відстрілу травматичнимии пулями.

55-річного господаря будинку затримано за підозрою у порушенні статті 129 (Погроза вбивством) ККУ та статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю) ККУ.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. У деталях справи наразі розбираються слідчі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool