У Кропивницькому шахтарі вшановують ветеранів Другої світової війни (фото)

Травень 07, 2021 | Новини | Переглядів: 1347 | Коментарі: 0

У громадах-супутниках ДП «СхідГЗК» масові зібрання та урочистості з нагоди Дня Перемоги не заплановані. Як і в минулому році, свої корективи у травневі традиції внесла пандемія коронавірусу.

Профспілковий комітет і ветеранська організація Інгульської шахти теж змінили формат заходів із вшанування ветеранів Другої світової війни.

Напередодні Дня Перемоги М.Мельник, голова ППО шахти, разом з очільником ветеранської організації Б.Шуміхіним відвідали ветеранів удома. Сердечні вітання та щире спілкування стали справжнім подарунком для Яніни Йосипівни Єршової та Валентина Володимировича Шевченка.

Яніна Йосипівна пригадала блокаду Ленінграду, як доводилося на рівні з дорослими брати участь у самообороні міста, гасити «зажигалки», копати окопи, носити воду з Неви. А Валентин Володимирович розповів про тяжкі роки рабської праці, якої зазнала його сім’я, адже він народився в 1944 році в Німеччині. Та теплі вітання і увага з боку рідного шахтарського колективу таки переважили і подарували гарний настрій ветеранам.       

 І не тільки спілкуванням єдиним. Михайло Мельник та Борис Шуміхін вручили Я.Єршовій та В.Шевченку матеріальну допомогу і квіти від профспілкового комітету ППО ДП «СхідГЗК» та продуктові набори від громадської організації «Серця матерів Кіровоградщини» (кер. Інна Колпак).       

Тож закликаємо всіх, знайдіть час, проявіть увагу і повагу, віддайте шану та скажіть спасибі ветеранам війни, працівникам тилу, дітям війни, вдовам загиблих героїв, учасники партизанського руху, в’язням концтаборів, всім, хто виборював перемогу і відбудовував країну після війни. Подаруйте їм радість, зігрійте теплом ваших сердець.

шахтарі вшановують ветеранів Другої світової війни

шахтарі вшановують ветеранів Другої світової війни

Михайло Мельник


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool