У Кропивницькому рятувальники поділились враженнями від поїздки до Норвегії (ФОТО)

Лютий 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

1 лютого на базі Льотної академії НАУ в м. Кропивницький відбулась прес-конференція на тему: «Проект Україна-Норвегія: пошук та порятунок.

Перший крок – вивчення норвезького досвіду» за участі начальника Льотної академії Сергія Неділька, помічника начальника Управління ДСНС в області з питань зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Вікторії Крохмалюк, начальника Управління патрульної поліції міста Кропивницький Антона Цюцюри, командира Загону швидкого реагування Кіровоградської області Товариства Червоний Хрест України Світлани Бондарчук та представників обласних засобів масової інформації.

Учасники конференції поділились враженнями від поїздки до Норвегії, участі у семінарі-стажуванні з пошуку та порятунку в м. Будо та розповіли про подальші плани в рамках співпраці з об'єднаним рятувально-координаційним центром Північної Норвегії та університетом «Nord» Королівства Норвегії.

Вікторія Крохмалюк зокрема зазначила, що з огляду на реформування в ДСНС України, яке відбувається із врахуванням передових напрацювань розвинених європейських країн, можливість безпосередньо дізнатись, як функціонує рятувально-координаційна система у Норвегії, – надзвичайно цінний досвід, який стане у нагоді для розвитку в сфері пошуку та рятування.

Прес-служба У ДСНС в області

1 лютого на базі Льотної академії НАУ в м. Кропивницький відбулась прес-конференція на тему: «Проект Україна-Норвегія: пошук та порятунок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool