Лісовий масив на Кіровоградщині повернуть у власність держави

Жовтень 01, 2024 | Новини | Переглядів: 143 | Коментарі: 0

Прокурорами Новоукраїнської окружної прокуратури у судовому порядку поновлено права держави на 5 га земель лісогосподарського призначення вартістю майже 30 млн гривень.

Перевіркою встановлено, що ділянка перебувала у постійному користуванні філії «Оникіївське лісове господарство» ДП «Ліси України» та на ній зростали дерева, вік яких становить понад 50 років.

Попри ці обставини, її безпідставно віднесено до земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Тишківської територіальної громади Новоукраїнського району.

Прокуратура відреагувала на порушення законодавства та звернулася з позовом до суду.

Господарський суд Кіровоградської області погодився з доводами прокурора та визнав незаконним рішення щодо затвердження землевпорядної документації, що виключає її подальше використання не за цільовим призначенням. 

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool