У Кропивницькому рятувальники навчають дітей правилам безпеки

Грудень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят, шкільних канікул рятувальники Кіровоградської області активізували просвітницьку роботу серед учнів навчальних закладів та дошкільнят, аби навчити їх правилам безпечної життєдіяльності.

26 листопада співробітники Управління ДСНС у Кіровоградській області провели навчальні семінари та години спілкування у загальноосвітніх школах № 5, 6, 26 м. Кропивницький.

Під час спілкування з фахівцями Служби порятунку учні дізнались основні правила безпечного Нового року: як прикрасити ялинку і оселю, щоб в будинку не виникло пожежі, як користуватись електричними гірляндами, які види піротехніки можна використовувати дітям, а які можна запускати тільки разом з дорослими. Окремо зупинились рятувальники на розповіді про те, які надзвичайні події зазвичай виникають під час святкувань Нового року та Різдва, розповіли про ситуації, що виникали у реальному житті. Зупинились рятувальники також на загальних правилах, яких задля власної безпеки необхідно дотримуватись повсякчас, зокрема як поводитись з побутовими електричними приладами, газовою плитою, користуватись сірниками, як не провалитись на тонкій кризі, чому не можна навіть наближатись до будь-яких підозрілих речей – сумок, пакетів, іграшок, коробок, - які можуть виявитись вибухонебезпечними.

Варто зауважити, що особливо зацікавило таке спілкування першачків, адже вони тільки починають робити перші кроки у дорослому житті, тому дуже уважно слухали та щиро обіцяли дотримуватись правил, а також навчати своїх менших братиків та сестричок.

Особливої атмосфери додали яскраві новорічні листівки з правилами поводження у Новорічні свята, які роздали учням та педагогам рятувальники.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool