У Кропивницькому рятувальники долучились до відзначення Всесвітнього дня Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

Травень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

8 травня до Всесвітнього дня Червоного Хреста та Червоного Півмісяця у Ковалівському парку м. Кропивницький відбулись тематичні заходи, організовані місцевим осередком товариства Червоного Хреста.

Метою та девізом програми заходів є гасло: «Разом до гуманності». Гасло втілюється в життя через популяризацію та пропаганду руху щодо захисту людського життя і здоров’я, запобігання людським стражданням та їх полегшення, незалежно від раси, релігійних і політичних поглядів.

Рятувальники завжди відгукуються на запрошення допомогти у поширенні загальнолюдських цінностей та гуманних принципів. Тому сьогодні фахівці Служби порятунку в рамках заходу провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яка передбачає навчання молодого покоління правилам безпеки життєдіяльності шляхом гри, змагання та пізнання.

Так, усі бажаючі могли відчути себе рятувальниками, вдягаючи на швидкість бойовий одяг, протигаз, намагаючись влучити в ціль пожежним рукавом тощо. Крім того, була розгорнута локація групи піротехнічних робіт: були представлені зразки та макети вибухонебезпечних предметів, тематична пропагандистська друкована продукція, а сапер розповідав про те, як діяти у випадку виявлення застарілих боєприпасів часів Другої світової війни.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool