У Кропивницькому розпочався фестиваль «Травневі музичні зустрічі»

Травень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

« Символічно, що відразу після найбільшого християнського свята Великодня ми маємо ще одну можливість наповнити свої душі прекрасним і величним. За час свого існування рівень фестивалю — незмінно високий, репертуар — здатен задовольнити найвибагливіші смаки шанувальників музичного мистецтва.», — сказав у своєму вітальному слові перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк.

Директор обласної філармонії, заслужений працівник культури України Наталія Агапєєва подякувала всім, хто допомагає філармонії, зокрема, депутатському корпусу обласної ради. Вона зазначила, що саме завдяки депутатам обласної ради нинішнього скликання, вперше за багато років, є можливість оновити одяг сцени, а також розробити проектно-кошторисну документацію для реставрації й ремонту закладу.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool