У Кропивницькому радіотелефоністи підвищили кваліфікацію

Грудень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

З 27 листопада по 26 грудня на базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводилось підвищення кваліфікації радіотелефоністів пожежно-рятувальних підрозділів. 

Основною метою проведення таких навчань є підвищення рівня професійної підготовки диспетчерського складу, вдосконалення навичок оперативного інформування та забезпечення заходів, спрямованих на ефективне застосування сил і засобів при гасінні пожеж та ліквідації інших надзвичайних подій.

Згідно з програмою навчання проводилось у два етапи: вивчення теорії та виробнича практика. У ході теоретичної частини вивчались основні вимоги та керівні документи, що регламентують порядок організації діяльності диспетчерської служби. Окрім цього, увагу слухачів було акцентовано на питаннях використання засобів телекомунікації, ведення переговорів та радіообміну. Радіотелефоністи відпрацювали навички обробки та кваліфікації різного виду повідомлень, складання відповідної документації. По завершенню навчання, усі учасники здали заліки з теоретичної та практичної частини підготовки та отримали сертифікати.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool