У Кропивницькому провели навчальну евакуацію (ФОТО)

Липень 01, 2022 | Новини | Переглядів: 2309 | Коментарі: 0

У рамках інформаційного марафону щодо запобігання загибелі людей під час ворожих обстрілів Служба порятунку проводить просвітницькі та тренувальні заходи з керівництвом, персоналом і відвідувачами об’єктів із масовим перебуванням людей. 

провели навчальну евакуацію

провели навчальну евакуацію


Головна мета – мотивувати людей до беззаперечного виконання алгоритму безпеки під час повітряної тривоги. Приклад трагедії у Кременчуці, де громадяни, не зважаючи на сигнал сирени, перебували в ТРЦ, показує нагальну необхідність посилити інформаційний вплив на свідомість громадян. Необхідно розбудити, атакувати свідомість людей, активізувати інстинкт самозбереження, який притупився у жителів відносно спокійних населених пунктів.

Так, 1 липня фахівці ГУ ДСНС у Кіровоградській області разом із керівництвом одного з великих торговельних закладів обласного центру провели навчальну евакуацію відвідувачів та персоналу.

Громадянам, які на момент відпрацювання були в ТЦ, було оголошено, що відбувається навчальна евакуація та буде увімкнено сигнал тривоги.

Після цього відвідувачі та персонал вийшли за межі об’єкта і пройшли в найближче укриття.

Також рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед громадян і роздали інформаційні листівки з порядком дій під час загрози повітряної атаки, артобстрілу тощо.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool