У Кропивницькому проведено майстер-клас «Квіти»

Серпень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровоградському обласному художньому музеї у рамках роботи «Творчої майстерні» було проведено майстер-клас «Квіти».

Цікавою відмінністю сьогоднішнього заходу було те, що у майстер-класі взяли участь дорослі, які з радістю, азартом і натхненням виготовляли яскраві квіточки з паперу. На майстер-клас навіть завітала наша колега із Добровечківщини пані Валентина Грінченко, яка теж із задоволенням створювала аплікацію та поділилася і своїми враженнями і досвідом проведення майстер-класів в районному музеї.

Майстер-клас було присвячено створенню аплікації з кольорового паперу, а саме створенню квітів.
Папір в наш час є найпоширенішим матеріалом для творчості.
Виробів, які можна зробити з паперу безліч. Це іграшки, букети, аплікації, прикраси, картини та багато іншого. Створюючи аплікацію ви не тільки розвиваєте свій естетичний смак, але і спостережливість.
Аплікація – це вид художньої діяльності, коли зі шматочків шкіри, тканини або паперу вирізають фігурки, а потім наклеюють на основу - фон.
Аплікація може бути предметна, сюжетно-тематична та декоративна.

Сьогодні ми робили декоративну аплікацію. Зі шматочків кольорового паперу вирізали пелюстки та листочки, а потім наклеювали на фон, створюючи таким чином квіти.

Під час майстер-класу ми впевнились, що створення аплікації може зацікавити не тільки дітей, але і дорослих, в яких була можливість пригадати дитинство. Всі отримали масу задоволення від спільної праці.

Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу Кіровоградського обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool