У Кропивницькому поліцейські подарували дітям казку

Грудень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

Захід напередодні Нового року для дітей працівників поліції було організовано з ініціативи керівництва обласного главку та відомчої профспілкової організації.

Святкову виставу з назвою «Секретний код Нового року» підготували для дітей вихованці та працівники Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Програма свята була розрахована на глядачів більш старшого віку, найменші відвідувачі вже раніше побували на новорічному ранку з іншою виставою.

Діти отримали неабияке задоволення, ділилися один із одним своїми враженнями, вболівали за святкових героїв, раділи щасливому закінченню казкової історії.
Усе дійство тривало більше години. На завершення працівники поліції за «дорученням» Діда Мороза роздали гостям солодкі подарунки.

Загалом за два тижні вистави відвідали більше 200 дітей поліцейських. Наступні заходи для малюків плануються вже на Різдвяні свята. Їх діти так само очікують із радістю та особливим хвилюванням.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool