У Кропивницькому поліцейські отримали заохочувальні відзнаки за розкриття тяжких злочинів

Липень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Начальник поліції області Роман Козьяков вручив колегам Грамоти і Подяки МВС України під час наради, що відбулася в ГУНП в області. 

Серед заохочених – працівники Олександрійського, Кропивницького та Знам’янського відділів і Кіровоградського районного відділення поліції. 

«На адресу Головного управління поліції області надійшли відзнаки від Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.
Працівники двох територіальних підрозділів: Олександрійського відділу та Кіровоградського районного відділення поліції отримують заохочення за розкриття особливо тяжких злочинів. Йдеться про умисні вбивства, скоєні взимку поточного року. Поліцейські по «гарячих слідах» встановили особи підозрюваних та зібрали важливі для розслідування проваджень речові докази.
Також правами Міністра заохочено двох представників служби дільничних офіцерів поліції з нагоди професійного свята, яке вони відзначають у червні», - зазначив Роман Сергійович, звертаючись до присутніх.

Керівник поліції області подякував колегам за службу та побажав подальших успіхів.
Нагадаємо, на Кіровоградщині працівники поліції за «гарячими слідами» затримали зловмисників, які скоїли вбивство місцевого жителя.

Також нагадаємо, поліцейські за добу встановили та затримали вбивцю пенсіонерки.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool