У Кропивницькому почали перевірять заклади громадського харчування

Серпень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 серпня, спеціальна робоча група провела перевірку закладів торгівлі та громадського харчування на відповідність вимог чинного законодавства при виготовленні та реалізації харчових продуктів.

Робоча група була створена відповідно до протоколу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. До її складу увійшли: голова робочої групи - в.о начальника Держпродспоживслужби у місті Кропивницькому Сергій Сидоренко, заступник голови робочої групи - начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Сергій Горбовський та члени робочої групи – представники Держпродспоживслужби у місті Кропивницькому, управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, Кропивницького міськрайонного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ГУ ДФС у Кіровоградській області

Робочою групою було перевірено 29 об’єктів торгівлі та ресторанного господарства по вул. Преображенській та Пашутінській (біля ринку «Центральний») та вул. Преображенській (від вул. Великої Перспективної до площі Богдана Хмельницького). Крім відповідності вимогам чинного законодавства при виготовленні та реалізації харчових продуктів, перевірялась також наявність у працівників даних закладів медичних карток, проходження медичних оглядів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool