У Кропивницькому патрульні знайшли безвісті відсутнього іноземця

Січень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 781 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 січня, близько півночі, один із екіпажів патрульної поліції отримав виклик. Його здійснив громадянин Єгипту, який тимчасово проживає в Україні у нашому місті. 

Він повідомив, що його товариш, також громадянин Єгипту, який ще 9 січня виїхав із Одеси в Кропивницький, вже близько доби безвісті відсутній, і з ним не має телефонного зв’язку.

Заявника було запрошено до Кропивницькому відділу поліції для написання заяви про початок пошукових дій. У цей час патрульним все ж вдалося встановити телефонний зв’язок із зниклим чоловіком. Послуговуючись знанням англійської мови, поліцейські з’ясували місце його перебування. Його безпеці нічого не загрожувало, через певні обставини він затримався в дорозі й щойно дістався міста.

Відразу після відпрацювання цього виклику екіпаж попрямував на свій район патрулювання. Проте їм не вдалося від’їхати далеко, адже їхню увагу привернув підозрілий чоловік. Йдучи тротуаром, він ніс у руках громіздкий металевий виріб. Помітивши патрульну машину, чоловік пришвидшив хід.

Патрульні зупинили чоловіка. Під час спілкування із поліцейськими він виглядав знервовано, пояснити походження предмета та причину такої пізньої прогулянки чоловік не зміг. Правоохоронці встановили особу громадянина. Перевіривши по спеціалізованим базам даних, патрульні з’ясували, що чоловік попередньо вже притягувався до відповідальності за крадіжки.

Враховуючи ці обставини, у патрульних виникла підозра про ймовірну крадіжку особою металевого предмету. На місце були викликані працівники слідчо-оперативної групи. Чоловік був переданий слідчим для з’ясування усіх обставин справи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool