У Кропивницькому патрульні розшукали матір 2-річного хлопчика, що загубився

Жовтень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 1626 | Коментарі: 0

На лінію «102» зателефонував чоловік та повідомив, що майже біля поля виявив маленького хлопчика, який був без супроводу дорослих.

Подія сталася близько 18-ї години, у садово-городньому товаристві «ім. Тимірязєва» неподалік обласного центру.

Поліцейські, які миттю прибули на місце події з’ясували, що заявник порався по господарству на своїй ділянці, як раптом почув дитячий плач. Вийшовши на вулицю, чоловік помітив дуже розгубленого і брудного маленького хлопчика, який майже дійшов до поля, а навкруги нікого не було. Патрульні загорнули дитину в куртку, посадили до службового автомобіля та вирушили на пошуки матері. За деякий час, у сусідньому садово-городньому товаристві, поліцейські виявили жінку, яка шукала свого 2-річного сина Богдана.Мати хлопчика пояснила, що відволіклася на годування меншого 7-ми місячного малюка та не помітила, як зник старший.Охоронці порядку провели з 23-річною жінкою профілактичну бесіду та попросили ретельніше стежити за дітьми.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool