У Кропивницькому опалювальний сезон вчора розпочався, а сьогодні - закінчився

Жовтень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 3798 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 жовтня, у місті Кропивницький  мешканці мікрорайону «Шкільний» по вулиці Зінченка, 7 залишилися без теплозабезпечення, повідомляє FOTOINFORM.NET

 «Вчора опалювальний сезон нарешті розпочався, а сьогодні вже для нашого будинку він несподівано закінчився, бо як повідомили в аварійній службі міста, стався порив тепломережі між будинками Зінченка 5 та 7. Коли він буде ліквідований, невідомо. Наразі я не спостерігаю ремонтних робіт комунальних служб міста. Тариф зараз підняли до майже 56 гривень за кв.м, а у квартирі холодно та чи перерахують за холодні батареї, невідомо», - скаржиться мешканка будинку Зінченка, 7

ФОТОИНФОРМ намагався прояснити ситуацію з аварією тепломережі у цьому районі, але на сайті підприємства «Теплоенергетик» чомусь відсутня контактна інформація диспетчера та аварійної бригади.

У вихідний день кропивничани не в змозі зовсім додзвонитися до комунального підприємства та телефонують на аварійну службу міста, щоб якось взнати, що відбувається з теплопостачанням.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool