У Кропивницькому майже 140 поліцейських вийшли патрулювати місто

Квітень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

До посилених нарядів, у ході відпрацювання території обласного центру, задіяно додаткову кількість особового складу з числа працівників галузевих служб Нацполіції області.

Перед виходом на маршрути патрулювання інструктаж для поліцейських провів керівник управління превентивної діяльності ГУНП в області Володимир Кальядт.

Особливу увагу звернув на дотримання правоохоронцями особистої безпеки, вжиття заходів із припинення, суворо в рамках законності, будь-яких протиправних дій з боку порушників. Також працівники поліції отримали орієнтування щодо осіб, які перебувають у розшуку, та безвісти зниклих громадян.

Загалом за дотриманням правопорядку у місті слідкуватимуть працівники Кропивницького відділу поліції, патрульної поліції, роти поліції особливого призначення, батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» та представники різних підрозділів обласного главку відомства.

Окремі посилені наряди будуть нести службу максимально наближено до місць розташування розважальних закладів та масового відпочинку громадян.

За словами Володимира Кальядта, поліцейські націлені зробити все від них залежне, аби жителі та гості міста мали можливість спокійно відсвяткувати Великдень і почувалися у безпеці.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool