У Кропивницькому комунальники розпочали двобій зі сніговою стихією

Грудень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

У ніч на 3 грудня комунальники Кропивницького вступили у протиборство зі сніговою стихією. Як повідомили у головному управління житлово – комунального господарства, із 18.00 по 6.00 на вулицях обласного центру працювали 4 трактори МТЗ-82, 5 автомобілів ПММ ЗІЛ-130 з відвалами та 4 піскорозкидувачі (2- МАЗ та 2 – ЗІЛ).

Снігорозчищувачі двома бригадами забезпечували можливість руху транспорту дорогами Кропивницького.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Перша бригада розчищувала проїжджу частину вулиць Мурманської, Юрія Коваленка, Вокзальної, Медведєва, Короленка, шляхопроводу, та у мікрорайоні Лісопаркової. Друга бригада працювала за маршрутом: Яновського, Кропивницького, Родімцева, 40 років Перемоги, Жадова, Попова, Пацаєва.
Одночасно здійснювалася посипка транспортних магістралей: Великої Перспективної, Маланюка, Полтавської, Короленка, Колгоспної, Поповича, Енергетиків, Вокзальної, 40 років Перемоги, Родімцева, Архітектора Паученка, Мурманської, Кiiвської, Салтикова-Щедрiна, Б.Хмельницького та Руслана Слободянюка. Піскорозкидувачі здійснили 16 ходок і використали при цьому 118 тонн суміші.

Із 8.00 ранку 3 грудня на вулцях Кропивницького продовжують працювати 4 піскорозкидувачі ( МаЗ та 3-ЗІЛ). Вони продовжують посипати підйоми і спуски на дорогах та пішохідні переходи. На усі звернення від транспортних підприємств, які здійснюють перевезення пасажирів, спеціалісти комунального підприємства “Універсал – 2005” реагували оперативно, наразі заявок від перевізників немає, запевнили у головному управлінні ЖКГ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool